Heeft u een oogziekte en wilt u weer kunnen lezen?


Simply Visio ontwikkelde een bewezen e-training om uw leesvermogen te verbeteren!

E-training verbetert uw gezichtsvermogen

Simply Visio heeft een training ontwikkeld die u thuis kunt doen. Eenvoudig, bewezen succesvol en 100% veilig. Ook als u onder behandeling bent van een oogarts, optometrist of orthoptist. Het enige dat u nodig heeft is een PC of tablet.

WELKE OOGZIEKTEN TASTEN UW GEZICHTSVERMOGEN AAN?

Met het ouder worden verandert uw gezichtsvermogen. Het risico van oogziekten neemt toe, wat kan leiden tot een minder actieve levensstijl en meer afhankelijkheid. Zo wordt lezen en het herkennen van gezichten moeilijker of zelfs onmogelijk.

Dit zijn enkele ouderdoms gerelateerde oogziekten:

Macula Degeneratie

Macula Degeneratie is een ziekte, waarbij men een wazig zicht ervaart of een deel van het beeld niet ziet. Later kan het centrale deel van uw gezichtsveld verdwijnen, waardoor gewone dagelijkse zaken als lezen en autorijden onmogelijk worden.

Glaucoom

Glaucoom is een oogziekte waarbij de oogzenuw beschadigt. Dit kan leiden tot verlies van het gezichtsvermogen of zelfs blindheid. Het gaat vaak samen met hoge oogdruk en tast de perifere visie aan.

Oogziekte als gevolg van diabetes

Diabetes kan leiden tot oogziekten en blindheid. De meest voorkomende variant is wanneer de diabetes de kleine adertjes in de retina beschadigt.


E-TRAINING VERBETERT UW ZICHT


De e-training bestaat uit twee fases. Ze zijn ontwikkeld door experts met een lange ervaring in onderzoek en behandeling van slechtziendheid. Het trainingsprogramma wordt afgestemd op uw wensen, zo kunt u bijvoorbeeld zelf lettergrootte en kleurstelling bepalen.6 Weekse E-TrainingHet programma start met een test die u zelf kunt doen om uw leesvermogen te bepalen. Afhankelijk van de uitkomsten maken we de training specifiek voor uw situatie. Met eenvoudige oefeningen traint u het gezonde deel van de retina en de zogenaamde Preferred Retinal Locus (PRL). Gedurende zes weken doet u vijf dagen per week, 30 minuten per dag oefeningen; van simpel tot moeilijk.


LeesoefeningenAls u de PRL-training (fase1) voltooid heeft, adviseren we door te gaan met fase 2: U gaat dan leesoefeningen doen, die afgestemd worden op uw specifieke situatie. Hier gaat u zinnetjes en paragrafen lezen, met als doel uw leesvermogen en -snelheid te verbeteren. Goed oefenen werkt echt!


OPVALLENDE RESULTATENDe eerste wetenschappelijke resultaten van de training zijn zeer positief. Ze zijn door de oprichter van Simply Visio Dr. Murat Erbezci op het ‘5th International Congress on Low Vision and the Brain’ in 2018 in Berlijn gepresenteerd. Hij toonde aan dat na de training zowel het leesvermogen als het hele gezichtsvermogen significant verbeterd zijn.BEFORE & AFTER THE TRAININGWAT ZEGT MIJN OOGARTS?Bent u onder behandeling, maar heeft u nog nooit van uw oogarts of optometrist over deze training gehoord? Dat kan omdat Simply Visio deze innovatieve training heft ontwikkeld. De methode wordt al lang toegepast in ziekenhuizen en klinieken, maar is nieuw in de vorm van een training, die u thuis op de computer kunt gebruiken. Veilig en bewezen. U kunt uw oogarts of optometrist raadplegen door hier de beschrijving van de training te downloaden en het hen laten zien.
GEBASEERD OP EEN BEWEZEN METHODE


De e-training van Simply Visio is gebaseerd op een bekende en bewezen methode.

Iedereen kan de training thuis doen, ook als u al onder behandeling bent bij een oogarts of optometrist. De training kan naast ieder soort behandeling veilig gedaan worden.

Het enige dat u nodig heeft is een PC of tablet en een comfortabele plek met voldoende licht (ongeveer 100-200 lux).

De training bestaat uit het lezen van woordjes en later kleine zinnetjes. Als uw wilt, kunt u een abonnement nemen op onze leesservice, waarbij we dagbladen, nieuws en sudoku’s aanbieden, precies op uw leesniveau. Hoe meer uw leest, hoe beter!


US and UK flag
german flag
fransce flag
Netherland flag
turkey flag
russian flag

Download de gratis app!


U begint met het downloaden van de gratis app. Die is beschikbaar in zowel Google Play als in de App Store. U kunt dan meteen gratis een e-training uitproberen!

De e-training is beschikbaar in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Turks en Russisch.
LEESSERVICE

Aanvullend heeft Simply Visio ook een e-reader ontwikkeld, die u in staat stelt uw favoriete dingen te lezen: dagbladen, nieuws, boeken en documenten. Ook kunt u hier sudoku’s maken.

Als u zich hiervoor heeft aangemeld, wordt de tekst u aangeboden, precies passend bij uw leesvermogen. De instellingen hoeft u dus niet aan te passen, al kan dat uiteraard wel als u daar behoefte aan heeft. U kunt zich abonneren op de leesservice voor € 7,50 per maand.


sudoku image

newspaper image as a cartoon

SIMPLY VISIO


Simply Visio is een software platform dat tot doel heeft patiënten met gezichtsbeperking te helpen. Het is de uitkomst van de meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen van slechtziendheid van de oogarts Dr. Murat Erbezci.

Tot nu toe, kon deze methode alleen plaatsvinden in ziekenhuis of kliniek. Moeilijk als je niet goed mobiel bent. Deze bewezen methoden zijn nu vertaald in gebruiksvriendelijke software, zodat u de oefeningen thuis kunt doen.

Simply Visio is opgericht door Dr. Murat Erbezci, Dr. Bulent Serçin en Osman Akdemir. De Simply Visio e-training komt voort uit de kennis en ervaring in slechtziendheid van Dr. Erbezci, Dr. Serçin’s achtergrond in medische technologie en Osman Akdemir’s expertise in informatietechnologie.


Osman Akdemir

Osman Akdemir

Co-Founder
Bülent Serçin

Bülent Serçin

Co-Founder


WHAT OTHERS SAY